Obavijest – izdavanje propusnica

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, ukoliko iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština morate napustiti mjesto prebivališta ili stalnog boravišta potrebno je obratiti se nadležnim stožerima civilne zaštite radi izrade propusnice u općini ili gradu sukladno vašem mjestu prebivališta.

Na području općine Dragalić možete se sa zahtjevima obratiti Stožeru CZ Općine Dragalić na e-mail adresu: stozerdragalic@gmail.com s dolje popunjenim Zahtjevom.

Za osobe koje NEMAJU mogućnost slanja Zahtjeva elektronski mogu kontaktirati Stožer na broj telefona 035/376-236 u vremenu od 8:00-12:00 sati. Preuzimanje propusnica obavljat će se u vremenu od 12:00-13:00 sati.

Uvažavajući preporuke, pozivamo građane da Propusnice, uz detaljno obrazloženje njihove potrebe i samo u slučajevima KRAJNJE NUŽDE, zatraže pisanim putem na gore navedenu e-mail adresu .

Molimo sve stanovnike koji u svojim mjestima prebivališta imaju na raspolaganju trgovine mješovite robe i usluge pokretnih trgovina da kupnju osnovnih životnih namirnica obavljaju u istima.

U slučaju potrebe za dolaskom u prostorije nadležnih Stožera pridržavajte se propisanih mjera zaštite.

Stožer Civilne zaštite Općine Dragalić

ZAHTJEV ZA PROPUSNICU

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentiranje zatvoreno